2on TriraidWiar a l' Ardenya- Girona

Ahir diumenge, que va començar ben bé amb la contemplació dels estels i la sortida de sol, vaig poder tornar a les comarques de Girona. Concretament l'Ardenya, per poder assistir a una nova edició dels triraids de la Wiar. Malgrat la crisi encara queden municipis oberts a donar un cop de mà a l'esport.
Les prioritats politiques abandonent els patrocinis vers  la cultura, com si fos quelcom del que podem prescindir, no pas de les multes locals, excusent la seva apatia a la situació económica. Hem donat un pas de gegant cap enrera en la promoció.

A les 9.15am  entraba a Caldes de Malavella on es va donar la sortida a 34 equips, un total de 68 participants entre dones i homes, amb l' adrenalina suficient per suar samarretes i cremar sola i roda.
La primera proba, sempre per escalfar, es orientació urbana dins  la mateixa Caldes de Malavella.Tenien 15 minuts per preparar una estratègia. Una magnifica i ràpida manera de descobrir les nostres poblacions metre a metre.

Tot seguit prenien la bicicleta i el que sembla un descans per els peus acaba sent un marturi per el cul.Direcció Vidreres on els hi esperava una prova de punteria amb el tir al arc i una de rocodrom vertical.
I des de aquesta població la distancia mes dura i llarga a peu , un cami rural destí: l'ermita de Caulés amb la contemplació del paisatge del Montseny.

La btt els esperava de nou , una distància de 1 hora i mitja o mes per arribar a meta, la platja de Lloret de mar els esperava a més dels meravellosos pastissos de la Fina. Per mi el millor regal de les WiAR.

I per fi l'esbarjo , el plaer del bany , del repos i dels premis.
Sembla acabar aqui la meva jornada , dons no, desprès d' una llarga , llarguísima conducció cap a LLeida la seu Vella em va rebre amb colors d'honor. Per fi a casa, fins el proper any Wiar.
         
1. Betlem Polo y Ona Ràfols (XinoCoc) 2:52:00
2. Juanjo Barrio y Francesc Poujarniscle (Janoja) 3:20:00
3. Pol Ràfols y Roger Solé (Pinpins Team) 3:23:00
http://desnivel.com/carreras-y-raids/treinta-y-cuatro-equipos-participan-en-la-segunda-edicion-del-triraid-de-lrardenya

Comentaris

Unknown ha dit…
La trobo molt ben procesada,encara que les tonalitats son fortes.

Entrades populars d'aquest blog

Natura i mes natura

SPARTAN RACE A PATERNA . VALENCIA 28 NOV 2015