A escena:com un joc de nens a la guerra


Aquesta obra va ser posta en escena per Zum zum , amb actors que interpretaven amb idiomes diferents.Català, Francès, italià, Àrab i espanyol. Com a denuncia mundial dels horrors e incongruència de les guerres.
Aquesta es una posta en escena per un taller en memòria de lo que per desgràcia continua sent vigent.
Nens que viuen la guerra i intenten fer la seva vida mes lleugera amb els jocs, Aquests son modificats per la violència que els envolta.
Un exercici de reflexió per tothom.
---------------------------------------------------------------------- -------------------------------------
Esta obra se puso en escena hace años por la compañia de teatro Zum -zum. Los actores representaban un papel en el que cada uno hablaba en un idioma distinto, Catalan, español,frances, árabe, italiano.
Se planteó así para evidenciar el mal mundial de las guerras en las que el mundo aflige dia a dia a las poblaciones y donde los niños viven esta situación.
El diario de Ana Frank enlaza la obra y de allí nos desplaza a juegos que los niños de la guerra modifican de sus tiempos de paz a la vida entre el horror y la muerte.





Comentaris

Bonica serie de fotos expressives! i qeu per desgracia co dius tu, avui en dia encara no s'ha solucionat res. Un abraçada.
Anònim ha dit…
És magnífic que es torni a reposar aquesta obra, encara que sigui com a taller, es tornar a usar el teatre per testimoniar que hi ha coses que cal començar a canviar !!!

Jaume Belló

Entrades populars d'aquest blog

Natura i mes natura

SPARTAN RACE A PATERNA . VALENCIA 28 NOV 2015