Arribada dels reis, tocata i fuga !




Ahir dia 5 de gener van venir els reis d' occident multiplicats per mil i un.
Malgrat el qué tenim en aquest temps , la sortida al carrer va ser multitudinaria.
Jo com grandissima fan del nostre "camarlenc" vaig anar a l'estació a veure l'entrada amb la garrafeta.
No vaig aconseguir cap imatge  digna del tren i os mostro la de un altre any.
El convoi va fer arribada cap a les 18 h amb l' impaciencia de tota la canalla. La meva era robar impressions..
Per que em fan venir mil i un records. Tota les sensacions que es pot tenir d'una nit màgica, colors , llums, la espera, el anar de nit una i un altra vegada a contemplar les sabates afilerades i ja decorades amb el seu embolcall asignat, la llum dels lots il.luminant tots els racons del menjador, els gots de vi que teniam amb una plata per que els reis s'escalfessin. (Deuen anar pets al matí i amb forta resaca en aquestes hores) I sobretot despertar als meus germans que no hi havia manera de que anessin sense fer soroll. Per tant hi tornava tota sola mes cops durant la nit.
 Ara el meu plaer es veure (concretament) aquesta emissaria que recull cartes i xumets dels petits que decideixen per fi entregar ho. (Mala nit hauran passat els pares jaja) I es que el meu somni ara el du ella per la ciutat.



 els romans ben afilerats esperent pacienment l' arrribada de la Garrefeta amb la seva càrrega reial.


Els reis encapsulats en un petit ascensor , que no se pas com  van caber - hi, sortien i saludavent a tort i dret, primer els magnataris i desprès a tota la tropa infantil que els esperava al carrer.






Comentaris

Las fotos de Sara ha dit…
ostras Blanca!! pues jo estaba fora l'estació, també captant tot tipus d'espresions! jejeje.

Molt bones les teves, pero no vaig entrar a vere la Garrafeta!
Bones Marta, estàvam aprop, ja ho he vist per les primeres fotos però no ens vam colar dins l'estació, massa gent .... felicitats per aquesta serie de fotografies que deixen impresa l'esència d'aquell dia!. Petonets.
Ei Blanca,com sempre tu dins de tot el fregao,bonissimas fotos dels reis,,de tot cor tots els meus millors desitjos per aquest any recen estrenat,,ah si voleu pujar un dia amb el Marc al meu hide ya saps que nomes t'ho cal dir.Salut

Entrades populars d'aquest blog

Natura i mes natura

SPARTAN RACE A PATERNA . VALENCIA 28 NOV 2015