dissabte, 20 d’octubre de 2012

Un dissabte de pluja i ambient distret, tarda amb els amics de la foto Lleida

                            Hom podia imaginar que un dia que es previa tant remullat em dones tants recursos. Vam quedar per fer fulles, i  jo ni mirar-les.
        
                                                         La de sota no es gif.

dissabte, 13 d’octubre de 2012

Nous Cinemagrahs

Son els meus últims Cinemagraphs. També anomenats Gifs animats. La técnica emprada es amb un mini video del que trec una imatge sense moviment i amb la máscara de capa i photshop descubreixo la part animada de la foto que vull destacar. Encara tinc que aprendre molt en video .

diumenge, 7 d’octubre de 2012

5e LLEIDA DOWN TOWN 2012, DESCENS URBÀ

 He pogut contemplar aquest any el espectacle de la competició extrema de Btt. Perdoneu els que coneixen la seva tècnica si no puc fer us de paraules adequades . Jo no puc fer mes que admirar ho.
                                                               La seva pàgina Web
 Ha estat un matí ràpid i complert. Matinera per poder fruir dels entrenaments, de la logistica.
I per poder captar imatges sense molestar al públic ni a la inversa.
Durant les hores d ' entrenament tenien a la seva disposició bus i camió amb remolc, per retornar los des de la meta cap a la Seu Vella i aquests no paraven d' anar amunt i avall.

La baixada es fa arrancant des de la Suda, que per fi la integrem a les necessitats lúdiques de la ciutat.
El primer obstacle ja et remunta d' adrenalina un salt aeri  amb caiguda sobre el camió i derrapada amb una corva de 45 graus cap a la porta del castell

On hi trobaran un cotxe per enfilars' hi i seguir camí avall per fer el segon vol temerari de la cursa 
 D'allí descens per graons de les escales del jardí, passant per davant del ascensor.


Per caminets i carrerons fan drecera al carrer Cavallers.

En aquesta cruïlla els fan endinsar dins del interior de la caixa d' un camió , entrant per rampa i obligant a fer un gir brusc dins d' ell per enfilar carrer avall.

En el mateix carrer es troben en una rampa petita , per al.legria dels espectadors
i 20 metres mes avall una enorme que els enlaira en un salt de vertigen cap a un passadís amb baixada situat a 8 metres mes o menys , un d' altra. Espectacular i perillós com em pogut viure.
El gran vol

 Finalitzava la baixada en un temps mig de 2.5 minuts.
Jo crec que la participació va ser total ,nois i noies que aprofitavan aquesta ocasió per posar a prova els seus límitsAqui teniu la web oficial, per les dades de participans etc.pagina web oficial
 Aqui teniu un dels text copiat de la seva pagina- encara no hi ha penjat els resultats.

5ª Lleida Down Town Internacional - 7 d'octubre 2012

El Lleida Down Town neix el 2008, amb l'objectiu de ser un dels esdeveniments esportius més espectaculars i rellevants organitzats a la ciutat de Lleida.
Aquest any 2012 la cursa està inclosa al calendari internacional de descensos urbans de la Unió Ciclista Internacional (UCI), amb aquest reconeixement Lleida es converteix així en un refent mundial en la modalitat més extrema de Mountain Bike juntament amb Lisboa, Sao Pablo, Valparaíso i París ciutats líders en la organització d’aquests esdeveniments.
Un reconeixement fruit del conjunt de la dedicació i l’esforç que, any rere any, han dut a terme tant els organitzadors com els col·laboradors i molt especialment els Decenders que la fan possible.
El Lleida Down Town arriba aquest any amb ganes d'obrir-se al món,  acollint els millors pilots de l'especialitat, i creant el millor ambient als carrers més emblemàtics de la ciutat. Aquesta edició preveu batre rècords de participació amb més de 150 inscripcions de les quals 15 seran dones.