Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: octubre, 2012

Un dissabte de pluja i ambient distret, tarda amb els amics de la foto Lleida

Imatge
                            Hom podia imaginar que un dia que es previa tant remullat em dones tants recursos. Vam quedar per fer fulles, i  jo ni mirar-les.                                                                   La de sota no es gif.

Nous Cinemagrahs

Imatge
Son els meus últims Cinemagraphs. També anomenats Gifs animats. La técnica emprada es amb un mini video del que trec una imatge sense moviment i amb la máscara de capa i photshop descubreixo la part animada de la foto que vull destacar. Encara tinc que aprendre molt en video .

5e LLEIDA DOWN TOWN 2012, DESCENS URBÀ

Imatge
 He pogut contemplar aquest any el espectacle de la competició extrema de Btt. Perdoneu els que coneixen la seva tècnica si no puc fer us de paraules adequades . Jo no puc fer mes que admirar ho.                                                                La seva pàgina Web   Ha estat un matí ràpid i complert. Matinera per poder fruir dels entrenaments, de la logistica. I per poder captar imatges sense molestar al públic ni a la inversa. Durant les hores d ' entrenament tenien a la seva disposició bus i camió amb remolc, per retornar los des de la meta cap a la Seu Vella i aquests no paraven d' anar amunt i avall. La baixada es fa arrancant des de la Suda, que per fi la integrem a les necessitats lúdiques de la ciutat. El primer obstacle ja et remunta d' adrenalina un salt aeri  amb caiguda sobre el camió i derrapada amb una corva de 45 graus cap a la porta del castell On hi trobaran un cotxe per enfilars' hi i seguir camí avall per fer